Referenssit

tilitopparit_referenssi_p.jpg

Oy Elspecta Ab, tarkastuslaitos

”Tilitopparit Oy oli perustamisvaiheesta alkaen mukana. Kirjanpito on hoitunut yli 20 vuotta omatoimisesti ja luotettavasti. Tilitopparit Oy oli esimerkiksi mukana, kun siirryttiin Procountor-ohjelmistoon. Siinä erityisesti laskutuksessa ja palkanlaskennassa on saatu suuri hyöty.”

toimitusjohtaja Guy Norrgrann

tilitopparit_referenssi_v.jpg

Varga Consulting Oy, IT-ala

”Tilitopparit Oy has resolved all kinds of questions concerning running a business here in Finland in compliance with laws and other requirements. They thorougly explainend the details of corporate taxation, salary and dividend payments etc. Accounting has been running smoothly for over ten years.

Tilitopparit Oy on vastannut tyhjentävästi kysymyksiin yrityksen käytännön toiminnasta Suomessa, tulo- ja alv-veroista, palkanmaksusta ja osinkojen nostamisesta. Kirjanpito on hoidettu yli kymmenen vuotta luotettavasti.”

Tibor Varga, CEO, Software Consultant

Tilitopparit Oy – taloushallinnon kokonaispalvelu

Valokuvaaja Pekka Sipola, toiminimi

”Neljännesvuosi-ilmoittajana olen ollut vuosia tyytyväinen, että määräajoista on pidetty kiinni ja arvonlisävero-ilmoitukset ja tuloveroilmoitukset ovat tulleet ajallaan ilmoitetuksi. Myös toiminimen lopettaminen ja uudelleen aloittaminen on onnistunut."

Pekka Sipola, ammatinharjoittaja, yrittäjä