Palvelut ja henkilöstö

Tilitopparit Oy auttaa lakisääteisen kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen teossa. Teemme palkanlaskentaa ja huolehdimme tarvittavista viranomaisilmoituksista. Pystymme suosittelemaan yrittäjän palkan ja osingon suhdetta ja tekemään tarvittavia taloudellisia laskelmia ja selvityksiä.

 
 
juha_toppari_tilitopparit_oy.jpg

JUHA kertoo yrityksestä

Yritystä vetää toimitusjohtaja Juha Toppari. "Olemme kiinnostuneita saamaan uusia asiakkaita ja haluamme pitää kiinni niistä jotka jo ovat asiakkaitamme."

Toiminta alkoi 1988 kommandiittiyhtiönä ja vuonna 2002 yhtiömuoto muuttui osakeyhtiöksi. Yritys on palvellut jo yli 20 vuotta tyytyväisiä asiakkaita.


Paula kertoo veroilmoituksesta ja ennakkoveroista

Veroilmoitus on jätettävä 2 – 4 kuukauden kuluessa tilikauden päättymisestä yhtiömuodosta riippuen. Lisäksi verottaja haluaa ennakkoverojen kertyvän jo tilikauden kuluessa. Siksi ennakkoverojen muutoksia on haettava useammin kuin aikaisemmin. Jo kuukauden kuluttua tilikauden päättymisestä alkaa tuloveron korko juosta.

paula_tilitopparit_oy.jpg

maria_tilitopparit_oy.jpg

maria kertoo arvonlisäverosta

Yrityksen on ilmoitettava kuukausittain tai neljännesvuosittain ALV (joskus vuosi-ilmoitus) ja maksettava mahdollinen vero. ALV:n merkitys on nykyään jopa suurempi kuin yritysten tuloveron. Lisäksi pitää tehdä myynnistä ALV:n kausi-ilmoitus, jos on myyntiä EU-maiden yrityksille. Lisäksi rakentamisessa sovelletaan käännettyä verovelvollisuutta ja eräillä aloilla on alennettu alv-kanta, esim. ruoka tai henkilökuljetukset.